Saturday, January 22, 2011

cara-cara mengatasi hantu...

Saturday, January 22, 2011
korang mest slalu dgar cter pasal hantu an... kali nie aku nak bagi tips2 yg bergune kat korang tentang cara2 mengatasi hantu2 nie.. bagi deowng serik nak kacau kte ag.. hahahahah..

first kali aku bg tips cara2 nak mengtasi masalah hantu yg bernama toyol.. hahahah.. 





korang tau ar an ape sifat toyol nie.. deowang kan suke wat job mlm buta, lg2 time org tgh tdo.. toyol nie suke curi duet skit2 tanpa tuan duet tu  perasan.. jd care nak atasi mslh nie.. pada sape yg duet dye kne curi ngn toyol slalu boleh lah menyimpan duet anda dgn duet saidina bersama.. hahahah.. t toyol nie mst keliru mane satu duet betol.. nth2 dye teramix duet saidina.. hahahah...


campurkan lah duet korang dalam saidina nie... lpas toyol curi duet nie, gentle tros kne bunuh ngn tuan dye... hahahah... lalalala~




tips yg kedua nie tok mngatasi hantu pontianak pulax...

slalu an pontianak nie mane ade kereta... jadi dye nie suke tumpang orng.. ade lah org yg slalu kene tahan ngn benda alah nie.. law dye dah thn, korang jgn lah langgar dye.. cian dye.. korang benti je.. tapi jgn lah korang bwk ketempat yg dye swoh.. slalu mst dye bwk ntah ke cerok2 mane ntah.. korang bawaklah dye ke msjid ke, balai polis ke.. tgox ar reaksi dye.. hhahahah...





yg nie idea kawan aku pulax.. dye ckp pasal antu raya.. hahahah..

care nak mengatasi hantu jenis nie pulax.. membe aku yg cakap lah.. bukan aku.. hahaha.. dye ckp bg antu raye nie bunga taik ayam... hahahah.. aku pon x tau sbbnye... dye ckp kat aku, " cube kau letak bunga taik ayam kat sebelah bunga raya, mst mati puye bunga raya 2... hahhaha" jd pasnie korang leh cube lah, law korang jumpe hantu nie je.. teros bg bunga taik ayam.. tengok ape jd.. hahah.. law skill nie x menjadi jgn cari aku pulax... hahahahah...

1 surat diterima:

mr.skyjuicecoffee

mesti bdak pijo punyer cdangan nie
bler2; jumpe je antu rayew trus nyanyi lagu rayew............... 'slamat arie rayew...ampun maaf dipinta'
mmg antu 2 trus mintaa maap...nyer...???
p/s: jgn try coz kberkesanan diragui
xlulus sirim..

Post a Comment

cara-cara mengatasi hantu...

Posted 8:43 AM by cloud in
korang mest slalu dgar cter pasal hantu an... kali nie aku nak bagi tips2 yg bergune kat korang tentang cara2 mengatasi hantu2 nie.. bagi deowng serik nak kacau kte ag.. hahahahah..

first kali aku bg tips cara2 nak mengtasi masalah hantu yg bernama toyol.. hahahah.. 





korang tau ar an ape sifat toyol nie.. deowang kan suke wat job mlm buta, lg2 time org tgh tdo.. toyol nie suke curi duet skit2 tanpa tuan duet tu  perasan.. jd care nak atasi mslh nie.. pada sape yg duet dye kne curi ngn toyol slalu boleh lah menyimpan duet anda dgn duet saidina bersama.. hahahah.. t toyol nie mst keliru mane satu duet betol.. nth2 dye teramix duet saidina.. hahahah...


campurkan lah duet korang dalam saidina nie... lpas toyol curi duet nie, gentle tros kne bunuh ngn tuan dye... hahahah... lalalala~




tips yg kedua nie tok mngatasi hantu pontianak pulax...

slalu an pontianak nie mane ade kereta... jadi dye nie suke tumpang orng.. ade lah org yg slalu kene tahan ngn benda alah nie.. law dye dah thn, korang jgn lah langgar dye.. cian dye.. korang benti je.. tapi jgn lah korang bwk ketempat yg dye swoh.. slalu mst dye bwk ntah ke cerok2 mane ntah.. korang bawaklah dye ke msjid ke, balai polis ke.. tgox ar reaksi dye.. hhahahah...





yg nie idea kawan aku pulax.. dye ckp pasal antu raya.. hahahah..

care nak mengatasi hantu jenis nie pulax.. membe aku yg cakap lah.. bukan aku.. hahaha.. dye ckp bg antu raye nie bunga taik ayam... hahahah.. aku pon x tau sbbnye... dye ckp kat aku, " cube kau letak bunga taik ayam kat sebelah bunga raya, mst mati puye bunga raya 2... hahhaha" jd pasnie korang leh cube lah, law korang jumpe hantu nie je.. teros bg bunga taik ayam.. tengok ape jd.. hahah.. law skill nie x menjadi jgn cari aku pulax... hahahahah...

1 comment(s) to... “cara-cara mengatasi hantu...”

1 surat diterima:

mr.skyjuicecoffee said...

mesti bdak pijo punyer cdangan nie
bler2; jumpe je antu rayew trus nyanyi lagu rayew............... 'slamat arie rayew...ampun maaf dipinta'
mmg antu 2 trus mintaa maap...nyer...???
p/s: jgn try coz kberkesanan diragui
xlulus sirim..



Post a Comment

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Blog Templates created by Web Hosting